Βενιζέλος: «Τσάμπα μάγκας» ο Τσίπρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Τσάμπα μάγκας» ο Τσίπρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος τον αποκάλεσε «τσάμπα μάγκα», ο οποίος προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη μέσα από μια εθνική κρίση πρωτοφανών διαστάσεων. Τον κατηγόρησε ακόμα ότι προσβάλει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ, η οποία όπως είπε «ως Σίσσυφος σηκώνει το βάρος αυτής της πατρίδας». Επίσης τον κατήγγειλε ότι αζημίως θεωρεί πως δεν έχει αλλάξει τίποτα ενώ ο τόπος μας αυτές τις μέρες «τα παίζει όλα». Τέλος, ο κ. Βενιζέλος κατέθεσε στα πρακτικά επιστολή του προς την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστιν Λαγκάρντ στην οποια αναφέρει τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο. Επιστολή που είχε σταλεί προκειμένου να επιστρέψει η Τροικα στην Αθηνα.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για την κυβέρνηση και είχε τονίσει ότι η Δημοκρατία δεν μπορει να λειτουργεί με όρους «ομερτά» προκαλώντας τη σκληρη αντίδραση του αντιπρόέδρου της κυβερνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ