Διαγραφή Κατσέλη απο την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ μετά το «όχι» στο άρθρο 37 - iefimerida.gr

Διαγραφή Κατσέλη απο την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ μετά το «όχι» στο άρθρο 37

Λούκα Κατσέλη: «Αδυνατώ να ψηφίσω το άρθρο 37»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταψήφισε τελικα η Λούκα Κατσέλη το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου .Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόφασή της απο το βήμα της Βουλής και ζήτησε να υπάρξει μια δίμηνη παράταση για την εφαρμογη της ρυθμισης.

Στη συνέχεια ξεκίνησε μια σειρα διαβουλεύσεων μεταξύ του κ. Βενιζέλου, του αρμόδιου υπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη και της κυρίας Κατσέλη για οριακές αλλαγες στο άρθρο 37. Διαβουλεύσεις που απέβησαν άκαρπες. Αμέσως μετά την αρνητική της ψήφο ο πρωθυπουργός την διέγραψε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ η οποία πλέον μετρά 153 βουλευτες.

Η κ. Κατσέλη αμέσως μετά την ανακοίνωση της διαγραφής της έκανε την ακόλουθει δήλωση:

«Λυπάμαι για αυτή την απόφαση. Από τη δική μου τη μεριά θέλω να δηλώσω ότι ήμουν και είμαι ΠΑΣΟΚ και έχω στηρίξει με όλες μου τις δυνάμεις την κυβέρνηση.

Για μένα όμως, θέματα αρχών και συνέπειας, ιδιαίτερα για ζητήματα που έχω προσωπικά χειριστεί και γνωρίζω, είναι αδιαπραγμάτευτα.

Για αυτό δεν μπορώ να συναινέσω στην αποδόμηση θεσμών που διασφαλίζουν εργασιακά δικαιώματα και είναι πυλώνες της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή Λούκα Κατσέλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ