«Καθαρά» τα όπλα της γιάφκας του Μαραθώνα - iefimerida.gr

«Καθαρά» τα όπλα της γιάφκας του Μαραθώνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ευρήματα από τις έρευνες που έγιναν σε αποθήκη στην περιοχή του Μαραθώνα ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενημερώνοντας παράλληλα ότι από την βαλλιστική έρευνα που έγινε στον οπλισμό που βρέθηκε διαπιστώθηκε ότι κανένα όπλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση ότι σε αποθήκη στην περιοχή του Μαραθώνα, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής:
· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας VOLKSWAGEN, μοντέλο TIGUAN, χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής Αττικής την 29-06-2014.
· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας SMART, μοντέλο FORTWO CABRIO, χρώματος ασημί, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας την 19-10-2014.
· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MINI, μοντέλο COOPER, χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς την 19-06-2014.
· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA, μοντέλο AURIS, χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισίας την 08-03-2014.
· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA, μοντέλο YARIS, χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης την 01-12-2014.
· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας JEEP, μοντέλο CHEROKEE, χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Χαριλάου Θεσσαλονίκης την 17-10-2007.
· Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI, χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης την 03-12-2013.
· Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας SUZUKI, μοντέλο GSX R1000, χρώματος μπλε, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου την 26-02-2014.
· Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας DUCATTI, χρώματος ερυθρό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος την 26-01-2015.
· Δύο (2) πιστόλια.
· Δύο (2) πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov.
· Δύο (2) εκτοξευτήρες ρουκετών.
· Υποπολυβόλο MP-5.
· Χειροβομβίδα.
· Αλεξίσφαιρο γιλέκο εμπορίου.

Από τη βαλλιστική εξέταση, που διενεργήθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προέκυψε ότι τα παραπάνω όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καταλήγει τονίζοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ