«Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον είναι υπεύθυνος για το θάνατό του» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον είναι υπεύθυνος για το θάνατό του» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O δρ Στίβεν Σάφερ που πήρε μέρος στις έρευνες σχετικά με τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον έδειξε ως κύριο υπεύθυνο τον γιατρό του τραγουδιστή Κόνραντ Μάρεϊ. Τον κατηγόρησε πως ενεργούσε περισσότερο ως υπάλληλος και λιγότερο ως γιατρός.

«Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον έκανε συνεχείς και σκανδαλώδεις ιατρικές παραβιάσεις, συμπεριλαμβανομένης και της χορηγίας αναισθητικού, που οδήγησαν στον θάνατο του τραγουδιστή» δήλωσε στους ενόρκους ο δρ. Σάφερ. «Ο Μάρεϊ ενεργούσε περισσότερο ως υπάλληλος του Μάικλ Τζάκσον και όχι σαν γιατρός με το να του δίνει το επικίνδυνο αναισθητικό propofol όποτε αυτός το ζητούσε».

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Σάφερ, ο γιατρός του Τζάκσον δεν είχε τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό και δεν κρατούσε σημειώσεις και ιατρικό ιστορικό.

Ο Στίβεν Σάφερ έδειξε ένα βίντεο στους ενόρκους σχετικά με το propofol και την χρήση του. Σύμφωνα με το βίντεο, όποιος χορηγείται propofol πρέπει να βρίσκεται υπό επιτήρηση και σύμφωνα με τον δρ Σάφερ ήταν εγκληματικό να πάρει ο Μάικλ Τζάκσον τόσο μεγάλες ποσότητες και να μην είναι παρόντες οι σωματοφύλακες.

«Το να λες "ναι" σε όλα, δεν είναι κάτι που κάνουν οι γιατροί» λέει ο δρ. Σάφερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ