Η Κατερίνα Περιστέρη αποκαλύπτει τα μυστικά του τάφου της Αμφίπολης - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Περιστέρη αποκαλύπτει τα μυστικά του τάφου της Αμφίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το απόγευμα (18:00) η εκδήλωση που διοργανώνεται στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρουσιαστεί η πορεία των ανασκαφών και τα ευρήματα που έχουν διαπιστευθεί στον πολυσυζητημένο λόγο Καστά.


Η επικεφαλής των ανασκαφών στον λόφο Καστά, Κατερίνα Περιστέρη θα μιλήσει για τα έως τώρα ευρήματα. Η εκδήλωση που έχει τίτλο «Ερευνώντας τον τύμβο Καστά Αμφίπολης 2012-2014» θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Διαδικτύου από τον σύνδεσμο (http://www.auth.gr/video/19293) και θα προβάλλεται ταυτόχρονα και στο αμφιθέατρο «Π. Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ που θα είναι ανοιχτό για το κοινό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
Χαιρετισμός του Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Περικλή Μήτκα.
«Αποτελέσματα γεωφυσικών και γεωλογικών ερευνών στον Καστά, Καθηγητής Γρηγόρης Τσόκας, Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ.

«Ταφικό συγκρότημα Τύμβου Καστά Αμφίπολης: Ανασκαφική Έρευνα 2012-2014», Κατερίνα Περιστέρη, Αρχαιολόγος, Ανασκαφέας Τύμβου Καστά Αμφίπολης, Προϊστάμενη Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών.

Τη συζήτηση συντονίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του ΑΠΘ, δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ