Εγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός – Αλωσε το Λονδίνο κερδίζοντας 3-2 την Αρσεναλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός – Αλωσε το Λονδίνο κερδίζοντας 3-2 την Αρσεναλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια συγκλονιστική εμφάνιση και ένα υποδειγματικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Αγγλία, με 3-2 μέσα στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ.

Ετσι, οι Πειραιώτες αύξησαν τις ελπίδες τους στον όμιλο του Champions League, έχοντας τώρα δύο παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Πάρντο στο 33', ισοφάρισε ο Γουόλκοτ στο 35', αλλά αμέσως ο Φουρτούνης στο 40' έκανε το 1-2 με απευθείας κόρνερ. Στην επανάληψη, η Αρσεναλ ισοφάρισε με τον Αλέξις Σάντσες στο 65', αλλά οι Πειραιώτες με τον Φινμπόγκανσον ένα λεπτό μετά έκαναν στην επόμενη φάση το 2-3 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Εξαιρετικός ο Μάρκο Σίλβα στο κοουτσάρισμά του. Παρέταξε μια ομάδα εξαιρετική τακτικά, η οποία κατάφερε να περιορίσει την κυκλοφορία της μπάλας της Άρσεναλ, και την ίδια στιγμή να μπορεί να απειλήσει την εστία του Οσπίνα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπάγερν Μονάχου διέσυρε με 5-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η βαθμολογία έχει πλέον ως εξής:

1. Μπάγερν 6

2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3

3. Ολυμπιακός 3

4. Αρσεναλ 0

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν (86’ Κάμπελ), Κοσιελνί (56’ Μερτεσάκερ), Γκάμπριελ, Γκιμπς, Καθόρλα, Κοκλέν (60’ Κοκλέν) Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν, Εζίλ, Αλέξις, Γουόλκοτ

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σιόβας, Μποτία, Σαλινο, Ελαμπντελαουί, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης (86’ Βούρος), Πάρντο, Σεμπά (73’ Ερνάνι), Ιντέγε (46’ Φινμπόγκασον)

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το παιχνίδι στο Λονδίνο το iefimerida

Τα γκολ του αγώνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Άρσεναλ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ