«Κουζίνα με ψυχή» άνοιξε ο Μπον Τζόβι [βίντεο] - iefimerida.gr

«Κουζίνα με ψυχή» άνοιξε ο Μπον Τζόβι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι άνοιξε νέο «Soul Kitchen» στο Νιού Τζερσεϋ, ένα «κοινωφελές» εστιατόριο στο οποίο πληρώνει όποιος έχει την δυνατότητα, αλλιώς για να ξεπληρώσει το φαγητό του κάνει εθελοντική εργασία στο εστιατόριο ή σε άλλες κοινωφελείς οργανώσεις.

Το εστιατόριο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009, τώρα όμως μεταφέρθηκε σε καινούργιο κτίριο 1.100 τμ στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ.

«Σε μία εποχή που το ένα πέμπτο των νοικοκυριών βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχιας, και ο 1 στους 6 Αμερικανούς δεν έχει δεδομένο το φαγητό του, ήρθε η ώρα για ένα τέτοιο εστιατόριο» δήλωσε ο Μπον Τζόβι.

Στους πελάτες του μαγαζιού σερβίρονται θρεπτικά εδέσματα από το προσωπικό, σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, με αξιοπρέπεια, αφού κέρδισαν το γέυμα τους μετά από κοινωφελή εργασία. Οι υπόλοιποι, που μπορούν να πληρώσουν, βραβεύονται με το συναίσθημα της προσφοράς στην κοινότητα.

Το Soul Kitchen έχει δικό του κήπο με βιολογικά λαχανικά αλλά συνεργάζεται και με πωλητές της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ