Τα «X-Files» επιστρέφουν -Το τρέιλερ των νέων επεισοδίων [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα «X-Files» επιστρέφουν -Το τρέιλερ των νέων επεισοδίων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κινητό τηλέφωνο της Ντέινα Σκάλι χτυπάει και στην οθόνη του εμφανίζεται το όνομα του συνεργάτη της. «Είμαι εδώ», της λέει ο Φοξ Μόλντερ από την άλλη άκρη της γραμμής. Και η περιπέτεια ξεκινά ξανά.

Οι λάτρεις των «X-Files» αρχίζουν πλέον να μετρούν αντίστροφα, καθώς η σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές στη δεκαετία του '90 επιστρέφει τον ερχόμενο χειμώνα και τη Δευτέρα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Οι δύο πράκτορες του FBI θα... πιάσουν ξανά δουλειά από τον Ιανουάριο του 2016, όταν και θα αρχίσουν να προβάλλονται τα νέα επεισόδια, 13 χρόνια έπειτα από την τελευταία φορά που τους παρακολούθησαν στη μικρή οθόνη οι τηλεθεατές.

Ο νέος κύκλος των έξι επεισοδίων θα έχει τίτλο «X-Files: The Truth is Still Out There» (X-Files: Η αλήθεια είναι ακόμη εκεί έξω») και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι και πάλι ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Γκίλιαν Αντερσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ X-files τρέιλερ Φοξ Μόλντερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ