«Ή θα πάρεις 20 κιλά, ή ο γάμος ακυρώνεται» [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ή θα πάρεις 20 κιλά, ή ο γάμος ακυρώνεται» [εικόνες]

ανορεξία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
«Ή θα πάρεις 20 κιλά, ή ο γάμος ακυρώνεται» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Ή θα πάρεις 20 κιλά, ή ο γάμος ακυρώνεται» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Ή θα πάρεις 20 κιλά, ή ο γάμος ακυρώνεται» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
«Ή θα πάρεις 20 κιλά, ή ο γάμος ακυρώνεται» [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η τελική πρόβα νυφικού είναι πάντα αγχωτική για τη νύφη. Ωστόσο, αυτό δε συνέβη για την Κέιτ Πάντσερ, η οποία όταν συνειδητοποίησε ότι το νυφικό της ήταν μικρό, αντί να "φρικάρει", ένιωσε ότι πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό.

Η 31χρονη Κέιτ πάλευε με την ανορεξία από την εφηβεία της, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει την διαταραχή χάρη στη βοήθεια του αρραβωνιαστικού της, ο οποίος της έφερε ένα νυφικό μεγαλύτερο κατά δύο νούμερα και της είπε να πάρει 20 κιλά, ώστε να καταφέρει να το φορέσει στο γάμο τους, αλλιώς ο γάμος θα ακυρωθεί.

Πριν, η κοπέλα, που εργαζόταν ως μοντέλο στη Βρετανία, ζύγιζε μόλις 25,5 κιλά, ωστόσο κατάφερε τελικά όχι μόνο να φτάσει στο επιθυμητό νούμερο του νυφικού, αλλά και να το ξεπεράσει.

Εξαιτίας της διατροφικής της διαταραχής είχε εισαχθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο, και οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ παιδιά γιατί είχε καταστρέψει τον οργανισμό της. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η ανορεξία της ξεκίνησε όταν ο σύντροφος της σε ηλικία 18 ετών της είπε ότι αν πάρει έστω και ένα κιλό θα τη χωρίσει.

Τώρα, όχι μόνο διατηρείται σε υγιή κιλά, αλλά έχει αποκτήσει με το σύζυγο της μια υγιέστατη κόρη.







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ