Κάρλος το «Τσακάλι» : «Δεν είμαι ναρκομανής και ξέρω πότε να πυροβολώ» - iefimerida.gr

Κάρλος το «Τσακάλι» : «Δεν είμαι ναρκομανής και ξέρω πότε να πυροβολώ»

Κάρλος το τσακάλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργή για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε σε γαλλικό ντοκυμαντέρ εξέφρασε ο Κάρλος το Τσακάλι σε δύο συνεντεύξεις του στα γαλλικά ΜΜΕ, ενώ δηλώνει αμετανόητος για τις πράξεις του.

«Με παρουσιάζουν σαν ψυχοπαθή, αλκοολικό και κοκαϊνομανή, υστερικό με τη σκανδάλη που δεν ξέρει καν πώς να χρησιμοποιήσει το όπλο του. Αίσχος!».

Σε δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης μέσα από τις φυλακές Σαντέ, στο 14ο διαμέρισμα του Παρισιού, ο Κάρλος δηλώνει αμετανόητος για τις πράξεις ενώ για το μόνο που αισθάνεται τύψεις είναι πως δεν υπήρξε καλός πατέρας.

Δηλώνει ακόμα ερωτευμένος με τη δικηγόρο του, ενώ έχει τύψεις που λόγω των ενεργειών του δεν μπορεί να είναι κοντά στα παιδιά του.

Μεταξύ άλλων ο τρομοκράτης που κατάφερε να θέσει σε ομηρεία τους υπουργούς πετρελαίου του ΟΠΕΚ στη Βιέννη, δήλωσε πως θα ψήφιζε τον Ζαν Μαρί Λεπέν στις προεδρικές εκλογές.

«Όσοι πολεμάνε για την ελευθερία των λαών είναι δίκαιοι και καλοδεχούμενοι», δήλωσε στη γαλλική Liberation, χαρακτηρίζοντας τον Οσάμα Μπιν Λάντεν «σύμβολο της σύγχρονης Τζιχάντ» ενώ ευχήθηκε το κίνημα των «Αγανακτισμένων» να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι δηλώσεις του προκαλούν αίσθηση καθώς το 62χρονο «τσακάλι» ετοιμάζεται να καθίσει πάλι στο εδώλιο για τη συμμετοχή του σε τέσσερις τρομοκρατικές ενέργειες στη δεκαετία του 1980 στη Γαλλία και είχαν προκαλέσει το θάνατο σε έντεκα ανθρώπους.

Η δίκη πρόκειται να αρχίσει στις 7 Νοεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο Ιλιτς Ραμίρες Σάντσες, με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη τη δεκαετία του 70 λόγω επίθεσης σε γαλλικό έδαφος, με αποτέλεσμα να παραμείνει έγκλειστος ανεξαρτήτως του αν θα κριθεί ένοχος για τις νέες κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Πώς περνά όμως ο Κάρλος τη μέρα του ως τρόφιμος; Το πρωί κάνει βόλτα στο προαύλιο και διαβάζει γαλλικό και διεθνή τύπο, ενώ το απόγευμα μελετά φιλοσοφία. Έχει όμως ένα παράπονο: εδώ και τρεις μήνες, ο πρεσβευτής της Βενεζουέλας στο Παρίσι έχει σταματήσει να του προωθεί τα αγαπημένα του πούρα Αβάνας που στέλνουν οι δικοί του στην πρεσβεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ