Δυο φορές ισόβια στον ψαρά που δολοφόνησε δύο ανθρώπους - iefimerida.gr

Δυο φορές ισόβια στον ψαρά που δολοφόνησε δύο ανθρώπους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δις ισόβια και 42 χρόνια κάθειρξη επιβλήθηκαν στον 68χρονο ψαρά που πέρυσι το καλοκαίρι σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τρεις στο Αχλάδι. Παράλληλα το Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο Λιβαδειάς καταδίκασε σε 32 χρόνια κάθειρξη και τη σύζυγο του για συνέργεια.

Η στιγμή που συγκλόνισε το δικαστήριο ήταν όταν τελείωσε την κατάθεσή της η 25χρονη Κατερίνα μητέρα ενός μικρού παιδιού, που πυροβολήθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ από το δράστη στο πρόσωπο και έχει χάσει το φως της. Η κοπέλα ράκος στην κυριολεξία, σύμφωνα με το LamiaReport, αφού είχαν ζωντανέψει στη μνήμη της όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες που έζησε, γύρισε προς το εδώλιο όπου καθόταν ο δολοφόνος και η σύζυγός του και φώναξε, σχεδόν ουρλιάζοντας «Γιατί μου το κάνατε αυτό; Τι σας έφταιξα; Γιατί μου καταστρέψατε τη ζωή;».

Διαβάστε εδώ τι είχε συμβεί το μοιραίο βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ