«Εφυγε» ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης - iefimerida.gr

«Εφυγε» ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε ένα από τα «καλύτερα» παιδιά του αφού ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών

Ανθρωπος του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου ειδικότερα, ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης ήταν τα τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος της Σκόντα Ξάνθης ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της Super League το 2006. Σπούδασε νομικές επιστήμες και διετέλεσε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, ενώ ήταν και διευθυντής στην ΕΡΑ1 και 2.

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη λύπη της για την άσχημη είδηση. «O πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το χαμό του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της SKODA Ξάνθη, θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του και το έργο του, το ήθος, ο χαρακτήρας και η προσφορά του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ