Οι όροι του Τζίγγερ ανέβαλαν το ταξίδι του πρίγκιπα στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Οι όροι του Τζίγγερ ανέβαλαν το ταξίδι του πρίγκιπα στην Ελλάδα

Βλάσης Τσάκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά ούτε την Παρασκευή δεν θα έρθει ο πρίγκιπας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, καθώς οι δύο όροι που έθεσε η πλευρά Τζίγγερ, πρέπει να μελετηθούν πρώτα. Ο Βλάσης Τσάκας επιμένει πάντως «ο πρίγκιπας θέλει να πάρει τον ΠΑΟ και θα το κάνει». Όπως αναφέρει το sport-fm.grΜετά το καθοριστικό βήμα της Τετάρτης στις συζητήσεις των δύο πλευρών, το σίριαλ για το μέλλον της ομάαδας του τριφυλλιού παίρνει ακόμα μία παράταση.

Οι δύο όροι τέθηκαν και θα καθυστερήσουν την άφιξη του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα και την Παιανία έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα μεταβιβαστούν οι μετοχές, αλλά και με το πως θα καταβληθούν τα χρήματα.

Ο νομικός που εκπροσωπεί τον πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος θα ενημερωθεί το πρωί της Πέμπτης από τον Βλάση Τσάκα για τις θέσεις του Σουλτάν Αλ Σαούντ και κατόπιν θα συναντηθεί ξανά με τους δικηγόρους του τζίγγερ, για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ