Τίτλοι τέλους για το Fast & Furious - Τον Απρίλιο του 2017 η τελευταία ταινία - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για το Fast & Furious - Τον Απρίλιο του 2017 η τελευταία ταινία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θάνατος του Πολ Γουόκερ αποτέλεσε ίσως το σημείο κλειδί ώστε οι υπεύθυνοι της παραγωγής του Fast & Furious να αποφασίσουν πως όλα κάποια στιγμή φτάνουν σε ένα τέλος.

Το Furious 8 αναμένεται να είναι και το τελευταίο που θα προβληθεί στις μεγάλες οθόνες αφού έτσι μεταφράζουν τα media των Η.Π.Α. ένα μήνυμα που έστειλε ο Βιν Ντίζελ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Παρά το θάνατο του Πολ Γουόκερ, το Furious 7 ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ εισπραξιμότητας όμως για όλα φτάνει ένα τέλος. Οπως έγραψε ο Βιν Ντίζελ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υποσχέθηκε στο στούντιο της Universal ότι θα παραδώσει μια τελευταία τριλογία, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γυριστεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το Fast & Furius 8 έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να προβληθεί τον Απρίλιο του 2017, αποχαιρετώντας το φανατικό κοινό που δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια. Ερωτηματικό σύμφωνα με τους Αμερικανούς παραμένει το φινάλε καθώς σε πολλά δημοσιεύματα γίνεται αναφορά για ένα ιδιαίτερα συγκινητικό τέλος, όμοιο με αυτό του Furius 7.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fast & furius 8 Βιν Ντίζελ Πολ Γουόκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ