Ιδιοκτήτης φάρμας ελευθέρωσε 56 άγρια ζώα και αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Ιδιοκτήτης φάρμας ελευθέρωσε 56 άγρια ζώα και αυτοκτόνησε

φάρμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη της αυτοκτονίας του Τέρυ Τόμσον, ιδιοκτήτη φάρμας άγριων ζώων στο Ζάνσβιλ του Οχάιο. Ο Τόμσον άνοιξε τα κλουβιά των ζώων, ελευθέρωσε τα 56 άγρια και σπάνια ζώα του και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η παρουσία των ελεύθερων άγριων ζώων, τρομοκράτησε του κατοίκους στο Ζάνσιβιλ, οι οποίοι κλείστηκαν στα σπίτια τους, ενώ οι αστυνομία κηνήγησε και σκότωσε 48 ζώα. Ανάμεσα σε αυτά τα ζώα ήταν 18 τίγρεις της Βεγγάλης, 17 λιοντάρια, 6 μάυρες και 2 γκρίζλι αρκούδες, ένας λύκος και ένας μπαμπουίνος.

«Είναι σαν την κιβωτό του Νώε, εδώ στο Ζάνσβιλ του Οχάιο» λέει ο Τζακ Χάννα, ιδιοκτήτης του ζωολογικού κήπου Columbus που παρέλαβε τα εναπομείναντα 6 άγρια ζώα.

Ο Τζακ Χάννα μετέφερε στον ζωολογικό κήπο 3 λεοπάρδαλεις, μία αρκούδα γκρίζλι, και δύο μαϊμούδες. Ο Χάννα δεν διαφωνεί με την απόφαση του Σερίφη να θανατωθούν τα ζώα αλλά θεωρεί πως είναι μία πράξη τραγική, καθώς μόνο 1.400 τίγρεις της Βεγγάλης, «τα πιο υπέροχο πλάσματα» έχουν απομείνει σε όλο τον κόσμο.

Ενώ είχαν αναρτηθεί πινακίδες «Προσοχή, άγρια ζώα» και «Μείνετε εντός οχήματος», οι αρχές κυνηγούσαν και σκότωναν. «Αυτά τα ζώα έδειχναν επιθετική συμπεριφορά» λέει ο Σερίφης Ματ Λούτζ, «όταν έπεφτε το σκοτάδι, η μεγαλύτερή μας έννοια ήταν αυτά τα ζώα να βρυχώνται».

Ο Σερίφης δεν είναι σε θέση να γνωρίζει γιατί αυτοκτόνησε ο 62χρονος Τόμσον, ο οποίος αντιμετώπιζε πρτοβλήματα με το νόμο και τους γείτονες εξ' αιτίας της φάρμας του. Τα ζώα κατά καιρούς δραπέτευαν σε ξένες ιδιοκτησίες και ο ιδιοκτήτης έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για σκληρότητα και αμέλεια απέναντι σε αυτά.

Ένας γείτονας εικάζει οτί ο Τόμσον ελευθέρωσε τα ζώα για να εκδικηθεί τους γείτονες και την αστυνομία. «Κανείς δεν ενδιαφερόταν για εκείνον», προσθέτει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ