Σενάρια τέλος: Αναστασίου και Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί - iefimerida.gr

Σενάρια τέλος: Αναστασίου και Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος για μια ακόμη φορά κατέστησε σαφές πως η χρονιά θα ολοκληρωθεί στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία, βάζοντας οριστικά τέλος στις φήμες περί αντικατάστασής του.

Οι έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου στο τελευταίο παιχνίδι του τριφυλλιού απέναντι στον Πλατανιά βάρυναν ακόμη περισσότερο το κλίμα στον Παναθηναϊκό όμως ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, δείχνει ανεπηρέαστος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να στηρίξει για μια ακόμη φορά τον Γιάννη Αναστασίου και να βάλει ένα τέλος στα όσα ακούγονται περί αντικατάστασής του με άλλον προπονητή. Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ελληνα τεχνικό αφού θεωρεί ότι παρά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη αλλά και τις μέτριες εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Στο εσωτερικό της ομάδας άλλωστε όλοι στρέφουν την προσοχή τους για τον εκτός έδρας αγώνα με την Σκόντα Ξάνθη. Η νίκη θα επιφέρει ηρεμία καθώς μετά ακολουθεί η διακοπή για την διεξαγωγή των αγώνων της προκριματικής φάσης του EURO 2016, με τον Αναστασίου να προορίζει για το κέντρο της άμυνας ξανά τους Ταυλαρίδη-Τελάντερ, οι οποίοι διατήρησαν το μηδέν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αισιοδοξεί ο Μπεργκ

Μακριά από τον καλό του εαυτό βρίσκεται και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του αναγνωρίζουν το πρόβλημα που υπάρχει με τις εμφανίσεις τους. Όλη η ομάδα θέλει περισσότερα, δεν είμαστε χαρούμενοι. Όταν όμως έχεις μέρες σαν κι αυτή είναι σημαντικό να κερδίζεις και να προχωράς στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρω την ποιότητά μας και απλά πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο στο παιχνίδι μας. Είμαι αισιόδοξος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να πιέζουμε για την πρώτη θέση», τόνισε ο Μπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ