«Είναι η τελευταία φορά. Από τη Δευτέρα αρχίζουν για σένα τα δύσκολα» - iefimerida.gr

«Είναι η τελευταία φορά. Από τη Δευτέρα αρχίζουν για σένα τα δύσκολα»

Βάσω Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά, η Βάσω Παπανδρέου θα υπερψηφίσει το αρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου οπως είπε στη Βουλή αποσύροντας τις επιφυλάξεις που είχε διατυπώσει τις προηγούμενες ημέρες.

Η πρώην υπουργός μεταπείστηκε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό- μια συνάντηση που συμφωνα με πληροφορίες διεξήχθη σε υψηλους τόνους- με την κυρία Παπανδρέου να προειδοποιει: «Θα ψηφίσω αλλά από τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα για σένα πρόεδρε». Με τον τρόπο αυτο προανήγγειλε το κύμα αμφισβήτησης που θα αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός από τους βουλευτές του.Μιλώντας λίγα λεπτά αργότερα από του βήματος της Βουλής αφού έκανε λόγο για νομοσχέδιο άγριας λιτότητας, ενημέρωσε το σώμα ότι ο πρωθυπουργός της επισήμανε πως η καταψήφιση έστω και ενός άρθρου σημαίνει μη καταβολή της 6ης δόσης και είπε: «Δεν μπορώ να αναλάβω αυτή τη ευθύνη. Εχω συνειδησιακό πρόβλημα. Ψηφίζω για τελευταία φορά, αλλά από τη Δευτέρα θα πρέπει να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες. Δεν πάει άλλο».Παράλληλα βέβαια άσκησε δριμεία κριτική αρχικά στην κυβέρνηση της Ν.Δ. την πενταετία 2004-2009 αλλά και στη σημερινή κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «παθητική πολιτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ