Το τέλος του κόσμου έρχεται…αύριο! - iefimerida.gr

Το τέλος του κόσμου έρχεται…αύριο!

Αποκάλυψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιεροκήρυκας που προέβλεψε ότι ο κόσμος θα τελείωνε στις 21 Μαΐου, όταν ο Χριστός θα επέστρεφε στη Γη, ξαναχτύπησε, και τώρα υποστηρίζει ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει αύριο.

Ο 90χρονος Ευαγγελιστής Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος έχει το δικό του τηλεοπτικό κανάλι, μέσα από το οποίο κάνει τα κηρύγματα και τις προβλέψεις του, υποστηρίζει τώρα ότι έπεσε μέσα στην ημερομηνία, αλλά τελικά η Αποκάλυψη θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.

Όπως λέει «όλα πάνε βάσει του σχεδίου που έχει ο Θεός. Η πνευματική κρίση έγινε το Μάιο και έστρωσε το δρόμο για την τελική Αποκάλυψη αυτή την Παρασκευή». Μάλιστα, δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος που ενώ έκανε την τρομερή αποκάλυψη για την Ημέρα της Κρίσης εδώ και τόσο καιρό, κανείς δεν αντέδρασε όπως θα ήταν αναμενόμενο.

Ο σύγχρονος Νοστράδαμος στηρίζει τις προβλέψεις του στην αριθμολογία της Βίβλου, ώστε να προβλέψει την ημέρα του ολέθρου. Ωστόσο, μάλλον κάτι κάνει λάθος, καθώς έχει άλλες δύο αποτυχημένες προβλέψεις στο ενεργητικό του. Τα ίδια είχε προβλέψει ότι θα συνέβαιναν τόσο στις 21 Μαΐου του 1988, όσο και στις 6 Σεπτεμβρίου του 1994.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ