Ο Αδωνις ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ

Με 22 λέξεις και μέσω twitter, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, που όλες αυτές τις ημέρες άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο, φαίνεται ότι το αποφάσισε τελικώς και «τιτίβισε»:

«Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των Στελεχών, των Ψηφοφόρων και των Φίλων της Νέας Δημοκρατίας».

Λίγη ώρα αργότερα - και ενώ το twitter έχει πάρει φωτιά - η σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη ανήρτησε στον λογαριασμό της την υποστήριξή της στην υποψηφιότητά του με τα hashtags #adonisforpresident και #adonisgeorgiadis

Ο ίδιος ο Αδωνις Γεωργιάδης με νέα του ανάρτηση ανακοίνωσε την πρώτη υπογραφή υπέρ της υποψηφιότητάς του.

«Το 2012 με υπεδέχθη στη ΝΔ η φίλη Βάσω Φιλιππάτου. Ήταν γουρλού και είναι η πρώτη μου υπογραφή σήμερα. Σ´ευχαριστώ.. » έγραψε και ανέβασε και την φωτογραφία της κυρίας Φιλιππάτου.

Ετσι πλέον επισήμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις επίσημες καταγεγραμμένες υποψηφιότητες: Του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αδωνι Γεωργιάδη, ενώ πρις τις εκλογές έχει δηλώσει επίσης την πρόθεσή του ο Πέτρος Τατούλης όπως και επ' εσχάτων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Και όλα αυτά, εν αναμονή των αποφάσεων του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ