Επιβάτης καταγγέλει ότι έπαιζε πορνό στις αποβάθρες του προαστιακού - iefimerida.gr

Επιβάτης καταγγέλει ότι έπαιζε πορνό στις αποβάθρες του προαστιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρό πορνό έπαιζαν οι οθόνες που βρίσκονται στις αποβάθρες του προαστιακού στον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας, όπως τουλάχιστον καταγγέλλουν επιβάτες.

Μάλιστα η καταγγελία συνοδεύεται και από σχετική φωτογραφία ενώ αναφέρεται ότι δεν είναι φωτομοντάζ.

Ο επιβάτης που την δημοσίευσε γράφει:

«Στις 18:44 ένας καλός φίλος με παίρνει τηλέφωνο και ταυτόχρονα μου στέλνει την φωτογραφία που βλέπετε. Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ δεν είναι φωτοσοπαρισμένο. Είναι σκληρό πορνό που έπαιζε στο Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού».

Επιβάτης καταγγέλει ότι έπαιζε πορνό στις αποβάθρες του προαστιακού | iefimerida.gr 0

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ηταν επίθεση χάκερ - Βρήκαμε τα ίχνη του

Σε οργανωμένη επίθεση από… χάκερς αποδίδει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ την προβολή εικόνας πορνό σε οθόνη ενημέρωσης των επιβατών στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του Προαστιακού.

«Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πιθανότερο σενάριο είναι νεαρός χάκερ να “ανέβασε” εικόνα (επιφάνεια εργασίας υπολογιστή) για μερικά δευτερόλεπτα σε μια και μόνο οθόνη του σταθμού, και όχι βίντεο, παράνομου υλικού, προκειμένου να το τραβήξει φωτογραφία και στη συνέχεια να το αναρτήσει στο διαδίκτυο (social media)», αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που αποδίδει στον δράστη διάθεση «να κάνει κάποιου είδους φάρσα (troll, viral, κλπ)».

«Σε καμία περίπτωση δεν προβλήθηκε σε σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ταινία ακατάλληλου περιεχομένου ούτε υπήρξε καμία παραβίαση στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ούτε έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο από επιβάτες ή προσωπικό των σταθμών.

Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που έστησε όπως όλα δείχνουν νεαρός φαρσέρ, του οποίου τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν ταυτοποιηθεί, σε μία και μόνο οθόνη ενημέρωσης», αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ξεκαθαρίζοντας πως «θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποβάθρες προαστιακού πορνό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ