Βρήκαν αντιαρματικό στον κήπο του Πετρακάκου - «Δεν έχω σχέση με τρομοκρατία» υποστηρίζει ο ίδιος - iefimerida.gr

Βρήκαν αντιαρματικό στον κήπο του Πετρακάκου - «Δεν έχω σχέση με τρομοκρατία» υποστηρίζει ο ίδιος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αντιαρματικό RPG, 6 καλάσνικοφ, 2 αυτόματα πυροβόλα όπλα τύπου «ούζι», πυροκροτητές, χειροβομβίδες και πολλά πυρομαχικά βρήκαν οι αρχές στον κήπο του σπιτιού του Γιώργου Πετρακάκου, φερόμενου ως συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές μαζί με την σύντροφό του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία το ρουκετοβόλο και τα λοιπά ευρήματα, που παραπέμπουν σε κανονικό οπλοστάσιο τρομοκρατικής οργάνωσης, βρέθηκε στο σπίτι-γιάφκα που ενοικίαζε ο συλληφθείς, θαμμένα κάτω από ένα αυτοσχέδιο πάργκιγκ. Ωστόσο, ο Πετρακάκος είχε δηλώσει νωρίτερα ενώπιον του ανακριτή ότι δεν είχε σχέση με τρομοκρατικές ενέργειες. Αυτή την ώρα η Αντιτρομοκρατική επιχειρεί να ταυτοποιήσει την προέλευση του αντιαρματικού όπλου αν σχετίζεται με συγκεκριμένες τρομοκρατικές ενέργειες (κατά των γραφείων της ΝΔ στη Συγγρού ή κατά επιχείρησης στη Μεταμόρφωση).

Αν και ο Πετρακάκος προσπάθησε να σηκώσει πάνω του όλο το βάρος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εναντίον του τόσο και σε βάρος ακόμα τριών συγκατηγορουμένων του δεν μπόρεσε να γλυτώσει τη σύντροφό του η οποία αν και έχει δυο ανήλικα παιδιά 2 και 4 ετών τελικά κρίθηκε προφυλακιστέα.

«Η ζωή που ζούσαμε ήταν απολύτως φυσιολογική. Η μονή μου ασχολία ήταν τα παιδιά μου. Δεν είχα ιδέα για τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι» δήλωσε η Μ.Θ.

«Τα όπλα είναι δικά μου από το παρελθόν και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πότε. Ηταν κρυμμένα και κλεισμένα σε μια ντουλάπα για να μη έχουν πρόσβαση τα παιδιά και η γυναίκα μου. Δεν έχω καμία σχέση με τρομοκρατικές πράξεις» είπε ο Πετρακάκος οποίος είχε νωρίτερα κριθεί κι πάλι προφυλακισταίος για τις ληστείες που του αποδίδονται στο Δίστομο, την Ακράτα και στις Σπέτσες μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη.

Αύριο σειρά να απολογηθούν πήραν τα δυο αδέλφια που βοηθούσαν τον Γιώργο Πετρκάκο στην ενοικίαση των σπιτιών αφού ήταν καταζητούμενος.

Βρήκαν αντιαρματικό στον κήπο του Πετρακάκου - «Δεν έχω σχέση με τρομοκρατία» υποστηρίζει ο ίδιος  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαζιώτης Πετρακάκος ληστείες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ