Σκουρλέτης: Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πλέον κρίσιμο θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ και του σχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ», μίλησε ο νέος υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

«Ο ΑΔΜΗΕ υπήρχε αίτημα να ιδιωτικοποιηθεί. Η δικιά μας αντιπρόταση είναι να φτιαχτεί μια ξεχωριστή εταιρεία διαχείρισης, αλλά να είναι δημόσια", τόνισε ο υπουργός μιλώντας στον real fm, συμπληρώνοντας ότι δεν πρέπει να πάρουμε από τη ΔΕΗ αυτά τα δίκτυα που δεν αποτιμώνται και εύκολα.

Στη συνέχεια, επικαλέστηκε το πλαίσιο της συμφωνίας, και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι "θα πετύχουμε να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ».
Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι "δεν προβλέπεται να υπάρξει περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Είμαστε αντίθετοι στην πρόταση της μικρής ΔΕΗ", τόνισε και επέμεινε ότι "έχει σημασία να έχεις ένα ισχυρό δημόσιο παίκτη για να κάνεις και κοινωνική πολιτική".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Σκουρλέτης ΔΕΗ ΑΔΜΗΕ μικρή ΔΕΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ