Νέο σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο: «Ο Πλατινί δωροδοκήθηκε από τον Μπλάτερ» - iefimerida.gr

Νέο σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο: «Ο Πλατινί δωροδοκήθηκε από τον Μπλάτερ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Ζεπ Μπλάτερ φέρεται να δωροδόκησε τον Μισέλ Πλατινί με το ποδό του 1,7 εκατ. ευρώ προκειμένου ο τελευταίος να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA.

Οπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Telegraph, ο Μπλάτερ μετέφερε το ποσό του 1,7 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της UEFA, τον οποίο ελέγχει ο Πλατινί προκειμένου ο Γάλλος να αποσυρθεί από την διεκδίκηση της προεδρίας της FIFA, κάτι που φυσικά συνέβη πριν μερικές εβδομάδες.

Ασφαλώς τόσο ο Ζεπ Μπλάτερ όσο και ο Μισέλ Πλατινί αρνούνται οποιαδήποτε ύποπτη συναλλαγή και ο τελευταίος αποδίδει τα χρήματα που εισέπραξε σε απολαβές για υπηρεσίες του κατά το παρελθόν. Η Επιτροπή Ηθικής της FIFA θα εξετάσει την υπόθεση στη Ζυρίχη και θα κληθεί να αποφασίσει αν θα θέσει σε διαθεσιμότητα τον Ζεπ Μπλάτερ, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων και στον ισχυρό άνδρα της UEFA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Πλατινί Ζεπ Μπλάτερ σκάνδαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ