Η κρίση στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται - Δυσαρέσκεια για τη δήλωση Αναστασίου - iefimerida.gr

Η κρίση στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται - Δυσαρέσκεια για τη δήλωση Αναστασίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη δυσαρέσκεια εξακολουθεί να επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου. Οι αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά αλλά και οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού, έφεραν εκ νέου προβληματισμό στη διοίκηση.

Το τριφύλλι επικράτησε 1-0 του Πλατανιά με τον κεραυνό του Ατζαγκούν όμως για μια ακόμη εβδομάδα δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Η αλλαγή τακτικής μάλιστα στο φινάλε της αναμέτρησης με στόχο να κρατήσει το μηδέν απέναντι στην κρητική ομάδα, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις εξέδρες, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει διαρκώς τον Αναστασίου.

Ο Ελληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, παραδέχθηκε την κακή εμφάνιση και τόνισε πως «σημασία έχει στις κακές σου μέρες απλά να κερδίζεις» ωστόσο η δήλωση που προκάλεσε «εκνευρισμό» ήταν πως η ομάδα δεν έχει ηγέτες να καθαρίζουν τα παιχνίδια νωρίς.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αρκετά δύσκολο για τους πράσινους. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την Σκόντα ενώ μετά υπάρχει η διακοπή για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το μέλλον του Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κριθεί στις αναμετρήσεις που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ