Φαρμακοποιός έκρυβε βιβλιάρια ασφαλισμένων σε… οίκο νυφικών - iefimerida.gr

Φαρμακοποιός έκρυβε βιβλιάρια ασφαλισμένων σε… οίκο νυφικών

Ασφαλισμένοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες βιβλιάρια ασφαλισμένων διαφόρων ασφαλιστικών ταμείων, τα οποία βρίσκονταν κρυμμένα σε κούτες με τούλια και πέρλες, σε οίκο νυφικών, ανακάλυψε το ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με το theBest.gr, το κατάστημα που βρίσκεται στην Πάτρα ανήκει σε σύζυγο γνωστού φαρμακοποιού, ο οποίος θεώρησε ότι ο οίκος της γυναίκας του ήταν η καλύτερη κάλυψη για τα περίπου 250 βιβλιάρια υγείας.

Άνδρες του ΣΔΟΕ είχαν πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα και πριν από περίπου 10 ημέρες έκαναν έλεγχο στο κατάστημα, όπου και ανακάλυψαν το υλικό, το οποίο συγκεντρώθηκε και εστάλη στο υπουργείο Οικονομικών.

Η υπόθεση, που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή, εξετάζεται πλέον από την Υπηρεσία Ελέγχου Δαπανών Υγείας Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, και η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο περιστατικό ίσως σχετίζεται και με άλλες υποθέσεις ασφαλιστικών ταμείων που κατά το παρελθόν συντάραξαν την τοπική κοινή γνώμη.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν τα βιβλιάρια είναι σε ισχύ, εάν αφορούν μόνο πελάτες του φαρμακοποιού και πως δικαιολόγησε την παρουσία τους στο κατάστημα τόσο η ιδιοκτήτρια όσο και ο σύζυγός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ