Το ρολόι της Bentley Bentayga κοστίζει όσο το ίδιο το αυτοκίνητο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ρολόι της Bentley Bentayga κοστίζει όσο το ίδιο το αυτοκίνητο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Mulliner είναι μια εταιρεία η οποία ασχολείται με το να κάνει τις Bentley ακόμα πιο ξεχωριστές και πολυτελής. Για τη Bentayga λοιπόν, το πρώτο τζιπ της βρετανικής εταιρείας, οι ειδικοί της Mulliner θεώρησαν πως αυτό που λείπει είναι ένα μεγάλο ρολόι στο κέντρο του ταμπλό της.

Από τη στιγμή που η Bentley συνεργάζεται με τη Breitling στράφηκαν σε αυτή για να τους δώσει τη λύση και η Breitling έφτιαξε ένα Tourbillion, ειδικά για το υπερ- πολυτελές τζιπ. Το Tourbillion είναι μια ειδική τεχνική της υψηλής ωρολογοποιίας η οποία αναπτύχθηκε στην Ελβετία τοn 18ο αιώνα και αντισταθμίζει μέσω της βαρύτητας τυχόν αποκλίσεις ακριβείας του μηχανισμού. Στην πράξη το μεγάλο Tourbillion της Bentayga περιστρέφεται –όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί- αυτόματα κάθε 15 λεπτά στη βάση του, προκειμένου να ανανεώσει το ενεργειακό περιεχόμενο του μηχανισμού του.

Φυσικά τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ότι πιο ακριβό υπάρχει –χρυσός, κίτρινος και λευκός, μαύρο ξύλο και πολύτιμοι λίθοι- ενώ το κόστος του φτάνει τις 150.000 λίρες ή τα 202.672 ευρώ. Το ρολόι κοστίζει δηλαδή όσο το ίδιο το αυτοκίνητο…

Το ρολόι της Bentley Bentayga κοστίζει όσο το ίδιο το αυτοκίνητο [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το ρολόι της Bentley Bentayga κοστίζει όσο το ίδιο το αυτοκίνητο [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bentley ρολόι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ