Στις 5 Οκτωβρίου ξεκινά να διδάσκει η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας - iefimerida.gr

Στις 5 Οκτωβρίου ξεκινά να διδάσκει η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, θα διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση από το Τμήμα, την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου θα γίνει το πρώτο προγραμματισμένο μάθημα της κας Μπαζιάνα στο Τμήμα.

Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων,που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Τμήματος, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα έχει προγραμματιστεί να διδάξει το μάθημα «Δίκτυο 1″, στις 14:00 το μεσημέρι, κάθε Δευτέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το ωράριο είναι από τις 14:00 μέχρι και τις 20:00, δηλαδή για έξι ώρες διδασκαλίας.

Στις 5 Οκτωβρίου ξεκινά να διδάσκει η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | iefimerida.gr 0

Τα μαθήματα στο Τμήμα ξεκινούν από αυτή τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, αλλά η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα θα δώσει το «παρών» από την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του Τμήματος: «Ενημερώνουμε τους φοιτητές του 5ου εξαμήνου ότι η διδασκαλία του μαθήματος «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5/10/2015 και ώρες 18.00-20.00 στο Αμφιθέατρο του Τμήματος»

Οπως ανέφεραν μέχρι και χθες το βράδυ, καθηγητές του Πανεπιστημίου ενημέρωναν τους δημοσιογράφους πως η κυρία Μπαζιάνα θα δίδασκε «Δίκτυα 2″ στο εαρινό εξάμηνο σπουδών.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ