Η Ζωή έκανε βιβλίο για το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα [εικόνες]

Στην τελευταία της συνέντευξη ως Πρόεδρος της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε την... έκπληξη και μοίρασε ένα βιβλίο, το οποίο είναι «αφιερωμένο» στο 3ο μνημόνιο του Αλέξη Τσίπρα.

Το 18σελιδο βιβλίο ανέφερε χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο του «Ο Αθέμιτος, παράνομος και επονείδιστος χαρακτήρας του Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης του Αυγούστου 2015. Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους».

Μια έκδοση που... αφιερώθηκε από την Κωνσταντοπούλου προς τους πρώην συντρόφους και συνοδοιπόρους της στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το μνημόνιο που υπέγραψαν, με αποτέλεσμα την δική της αποχώρηση όπως και πολλών άλλων στελεχών του κόμματος.

Αναφορικά με τον οικονομικό απολογισμό των δικών της πεπραγμένων είπε πως σε σχέση με το πρώτο εννεάμηνο του 2014 κατάφερε να περιορίσει αχρείαστα κονδύλια του κοινοβουλίου επιφέροντας εξοικονόμηση ύψους 12,5 εκατ. ευρώ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτό επετεύχθη παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να πληρώσει έξοδα που είχαν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση αλλά και το κόστος της Βουλής των Εφήβων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ