Μάρκου: Το Ποτάμι είναι αποκλειστικά του Θεοδωράκη -Είναι δυνατόν να τον διώξει κάποιος από το σπίτι του; - iefimerida.gr

Μάρκου: Το Ποτάμι είναι αποκλειστικά του Θεοδωράκη -Είναι δυνατόν να τον διώξει κάποιος από το σπίτι του;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το ΠΟΤΑΜΙ είναι αποκλειστικά του κ.Θεοδωράκη, είναι δυνατόν να τον διώξει κάποιος από το σπίτι του; Είναι δημιούργημά του», δήλωσε, μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 fm, στην εκπομπή “ανοιχτά μικρόφωνα”, η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το “ΠΟΤΑΜΙ” κυρία Κατερίνα Μάρκου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις διεργασίες για το μέλλον του κόμματος.

“Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε για τη συνέχεια, αλλά ή συνεχίζουμε και μας δίνει δύναμη ο κόσμος, ή σταματάμε και πηγαίνουμε σπίτια μας”, είπε η κυρία Μάρκου, διευκρινίζοντας ότι “αν κάποιος θέλει να πάει αλλού είναι ελεύθερος να το κάνει”.

Η βουλευτής είπε, ότι στην προεκλογική περίοδο φαινόταν πως θα υπάρξει μείωση ποσοστού του κόμματος, την οποία απέδωσε στον δικομματισμό και στην εκλογική τακτική.

“Εμείς ζητήσαμε μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν είχε συναίσθημα ο λόγος μας, ήμασταν πολύ αυστηροί, παρουσιάζαμε την σκληρότητα των μέτρων, που θα είναι σκληρά, χωρίς όμως να δίνουμε ελπίδα”, είπε.

Αναφορικά με επιθυμία, που έχει εκφράσει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου να συμμετάσχει το ΠΟΤΑΜΙ στην κυβέρνηση, η κυρία Μάρκου έκανε λόγο για “προσωπική άποψη του κ.Σουλτς”, ενώ επισήμανε ότι “το θέμα της συμμετοχής μας στην κυβέρνηση έχει λήξει, καλό θα είναι να συνεχίσει η κυβέρνηση όπως είναι, το τι θα γίνει μετά από 6 μήνες ή ένα χρόνο, θα το γράψει η ιστορία”.

Απαντώντας σε ερώτηση για την φορολόγηση του τσίπουρου, που αφορά μέρος της εκλογικής της περιφέρειας, η κ.Μάρκου ζήτησε οι έλεγχοι να αρχίσουν από αυτούς που έχουν τα καζάνια και πρέπει να δίνουν τα παραστατικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ