ΝΔ: Αοριστολογία, γενικολογία και ευχολόγια στην έκθεση ιδεών του Τσίπρα - iefimerida.gr

ΝΔ: Αοριστολογία, γενικολογία και ευχολόγια στην έκθεση ιδεών του Τσίπρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αοριστολογία, γενικολογία και ευχολόγια χαρακτηρίζουν την έκθεση ιδεών που διάβασε σήμερα ο κ. Τσίπρας», αναφέρει η ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Τίποτε συγκεκριμένο για το μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, τον αγρότη, τον εργαζόμενο, τον άνεργο. Τίποτε ουσιαστικό για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας. Τίποτε για τα επόμενα βήματα της οικονομίας, τα νέα μέτρα, τους νέους φόρους, τις συντάξεις», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Το μόνο σαφές ήταν η έπαρσή του, η καθεστωτική αντίληψη και η προειδοποίησή του πως θα κρίνει τους υπουργούς του σε έξι μήνες».

H απάντηση της κυβέρνησης

Με non paper η κυβέρνηση σχολίασε την ανακοίνωση της ΝΔ: «Εγκλωβισμένη στις εσωτερικές της διαμάχες, ως αποτέλεσμα της εκλογικής της ήττας, η Νέα Δημοκρατία ήταν φυσικό να μην παρακολουθήσει προσεκτικά την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο. Η ανακοίνωσή της ήταν αναμενόμενη, γραμμένη με κάποιον αυτόματο αντιπολιτευόμενο πιλότο.

Την καλούμε να επανέλθει από το περιθώριο στην πολιτική ζωή του τόπου, και να συμβάλλει στους αγώνες που δίνει η σημερινή κυβέρνηση για ζωτικά ζητήματα, όπως η διαχείριση των προσφυγικών ροών, η εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και τα ανοιχτά θέματα της διαπραγμάτευσης.

Η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού κερδίζεται με έργο και όχι με επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ομιλία Τσίπρα υπουργικό συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ