Πως θα κινηθούν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - iefimerida.gr

Πως θα κινηθούν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μέσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται και αύριο Πέμπτη οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων στα αστικά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Συγκεκριμένα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ αύριο δεν θα πραγματοποιήσουν κανένα δρομολόγιο από τις 05:00 έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Παράλληλα στάση εργασίας έχει και το Μετρό, τα δρομολόγια του οποίου θα ξεκινήσουν και αύριο μετά τις 09:00 το πρωί και θα συνεχιστούν μέχρι και την λήξη της βάρδιας, ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θα κατέβουν στο κέντρο για τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν και αύριο μετά από σχετική εντολή της αστυνομίας οι σταθμοί του Μετρό «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα».
Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα κάνουν την Πέμπτη στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 το πρωί και για το υπόλοιπο της ημέρας τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά.
Αύριο θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 το πρωί και οι εργαζόμενοι στο Τραμ.
Τέλος και αύριο θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς συνεχίζεται η απεργία των μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των εργαζόμενων στον Προαστιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ