Ο Πούτιν δηλώνει ότι δεν του αρέσει να τον αποκαλούν τσάρο - iefimerida.gr

Ο Πούτιν δηλώνει ότι δεν του αρέσει να τον αποκαλούν τσάρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μου ταιριάζει να με αποκαλούν «τσάρο» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ενώ αποκάλυψε τι θαυμάζει περισσότερο στους αμερικανούς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS και θα μεταδοθεί την Κυριακή, την παραμονή της συνάντησης που θα έχει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στη Νέα Υόρκη, ο Πούτιν ρωτήθηκε αν του ταιριάζει ο τίτλος του «τσάρου» όπως των αποκαλούν ορισμένοι.

«Όχι, δεν μου αρμόζει. Ο τρόπος με τον οποίο με χαρακτηρίζουν δεν έχει σημασία, είτε πρόκειται για υποστηρικτές, για φίλους ή για πολιτικούς αντιπάλους. Το σημαντικό είναι τι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του, τι πρέπει να κάνει για το συμφέρον της χώρας που τον εμπιστεύτηκε» είπε με έμφαση.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο «τι θαυμάζει περισσότερο στην Αμερική», ο Πούτιν έδωσε μια εξαιρετικά διπλωματική απάντηση: «Τη δημιουργικότητα. Τη δημιουργικότητα, όταν πρόκειται να επιλύσετε τα προβλήματά σας» είπε. Εξήρε δε «το ανοιχτό πνεύμα» των Αμερικανών και «τα απίστευτα αποτελέσματά τους στην ανάπτυξη της χώρας τους».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν τσάρος ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ