Στην τελική ευθεία για κοινό brand OTE και COSMOTE - Σε σταθερά ανοδική πορεία ο Ομιλος - iefimerida.gr

Στην τελική ευθεία για κοινό brand OTE και COSMOTE - Σε σταθερά ανοδική πορεία ο Ομιλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ομιλος ΟΤΕ συνεχίζει να ακολουθεί σταθερά την ανοδική του πορεία με στόχο να προσφέρει ακόμη καλύτερη εμπειρία στους πελάτες του.

Στην κατεύθυνση αυτή είναι και η καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
Πρόκειται για άλλο ένα βήμα στην προσπάθεια του σωστού και κυρίως αποτελεσματικού μετασχηματισμού του Ομίλου, ένα στοίχημα που δείχνει να κερδίσει η διοίκηση.
Εξάλλου το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ θα συνεχίσουν να αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία πλέον εμπορική ονομασία.

Ερχεται το κοινό brand OTE και COSMOTE

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους OTE και της COSMOTE, η μάρκα COSMOTE, με ανανεωμένο, μοντέρνο λογότυπο που αναδεικνύει την παρουσία του ΟΤΕ, θα «ντύσει» σύντομα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου σε σταθερή, κινητή και internet.

Με το νέο εμπορικό σήμα, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν ολοκληρωμένες, αναβαθμισμένες και καινοτόμες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με απλό, κατανοητό και ενιαίο τρόπο.

Στόχος να γίνει ο ΟΤΕ για τους πελάτες του η επιλογή της καρδιάς τους

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώσαμε το μετασχηματισμό μας σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική επιχείρηση, καθώς και τη λειτουργική ενοποίηση σταθερής και κινητής. Η καθιέρωση ενιαίας εικόνας για τις εμπορικές μας προτάσεις είναι φυσική εξέλιξη για τον Όμιλο ΟΤΕ. Γινόμαστε ακόμη καλύτεροι για τον πελάτη μας, με στόχο να είμαστε η επιλογή της καρδιάς του. Γι αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις των δύο brands, OTE και COSMOTE, υπό το νέο εμπορικό μας σήμα. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με τις τάσεις της αγοράς σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ OTE COSMOTE Μιχάλης Τσαμάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ