«Αρρωστος» με τον Τσίπρα: Αρνήθηκε να εγχειριστεί για να μη χάσει την ομιλία στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

«Αρρωστος» με τον Τσίπρα: Αρνήθηκε να εγχειριστεί για να μη χάσει την ομιλία στο Σύνταγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη ιστορία αντιμετώπισε μια οικογένεια Ξανθιωτών, όταν ο πατέρας αρνήθηκε να εγχειριστεί σε κλινική της συμπρωτεύουσας, επειδή η επέμβαση συνέπιπτε με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα, την Παρασκευή !

Οι γιατροί και οι συγγενείς άκουσαν έκπληκτοι τον 75χρονο Ξανθιώτη να αρνείται την επέμβαση λίγα λεπτά πριν ναρκωθεί ενώ στις παραινέσεις των γιατρών να μελετήσει τις εξετάσεις του για να διαπιστώσει την αναγκαιότητα, αυτός απάντησε κατηγορώντας τον Π. Λαφαζάνη για τη φυγή του και τις πρόωρες εκλογές !

Μάλιστα, αφού αρνήθηκε να εγχειριστεί την Παρασκευή, ζήτησε και πήρε εξιτήριο το Σάββατο, προκειμένου να ψηφίσει την Κυριακή στην Ξάνθη. Οι γιατροί επέμειναν ότι έπρεπε να παραμείνει για να υποβληθεί στην επέμβαση αλλά με δική του ευθύνη υπέγραψε και έφυγε για την Ξάνθη.

Ματαιώθηκε η επέμβαση

Εξαιτίας της άρνησης να υποβληθεί σε επέμβαση, που προκάλεσε τη δυσφορία των γιατρών, αυτή ματαιώθηκε και υποβάλλεται σε διαφορετική θεραπευτική αγωγή. Οι συγγενείς δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την απόφαση του 75χρονου Ξανθιώτη, ο οποίος έχει μακρά πολιτική διαδρομή και φαίνεται πως έζησε έντονα την εκλογική αναμέτρηση. Πηγή xanthipress.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξάνθη εγχείριση ομιλία Τσίπρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ