Η Περιστέρα Μπαζιάνα γίνεται καθηγήτρια - Θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας - iefimerida.gr

Η Περιστέρα Μπαζιάνα γίνεται καθηγήτρια - Θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, θα διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

O πρύτανης του πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, λέγοντας πως «η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτησή της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία...

Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει, καθώς πράγματι διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα», ανέφερε ο πρύτανης.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και παρέμεινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη εφαρμογής τηλεϊατρικής του ΟΤΕ και ξεκινώντας διδακτορική διατριβή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ