48.000 προσλήψεις συμβασιούχων κατά την προεκλογική περίοδο! - iefimerida.gr

48.000 προσλήψεις συμβασιούχων κατά την προεκλογική περίοδο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις 48.000 έφτασαν οι αποσπάσεις, οι ανανεώσεις συμβάσεων και οι προσλήψεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Το αίτημα της ΚΕΔΕ για κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις άνεργων, παρά την απαγόρευση την περίοδο αυτή, έγινε δεκτό από το Συμβούλιο της Επικρατείας, με αποτέλεσμα 32.433 να προσληφθούν μέσω του ΟΑΕΔ με 5μηνες συμβάσεις εργασίας.

Επιπλέον το Ανώτατο Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού για πρόσληψη 901 ανέργων και ανανέωση των συμβάσεων 1.288 εργαζομένων, για την απασχόληση σε έργα ανασκαφής, συντηρήσεις μνημείων και αρχαιολογικών χώρων.

Με 8μηνες συμβάσεις προσελήφθησαν επίσης 1.549 πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής για το πρόγραμμα «Αθληση για όλους», ενώ επαναπρόσληψη έγινε και σε 220 δημοτικους υπαλλήλους σε κέντρα υποδοχής προσφύγων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ