Ο πρίγκιπας Χάρι κηπουρός σε ταινία μικρού μήκους [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι κηπουρός σε ταινία μικρού μήκους [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρθενική του εμφάνιση σε ταινία μικρού μήκους έκανε ο πρίγκιπας Χάρι.

Η ταινία προβλήθηκε στην τελετή έναρξης του 8ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράγκμπι την Παρασκευή και σε αυτή ο Βρετανός πρίγκιπας υποδύεται έναν κηπουρό γύρω στο 1800.

Η ταινία διηγείται πως ξεκίνησε το ράγκμπι από το φημισμένο στην Αγγλία Rugby School, ένα οικοτροφείο από το οποίο πήρε το όνομά του το άθλημα. Ο θρύλος θέλει ότι αυτό ξεκίνησε το 1823 όταν ένας μαθητής που ονομαζόταν William Webb Ellis αποφάσισε να τρέξει με την μπάλα στα χέρια , ενώ έπαιζε μία εκδοχή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου με τους συμμαθητές του.

Η αγάπη για την υποκριτική πάντως φαίνεται πως είναι στο αίμα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μια και η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε εμφανιστεί στο πλευρό του James Bond, Daniel Graig, σε φιλμ που προβλήθηκε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, το 2012.

Ο πρίγκιπας Χάρι κηπουρός σε ταινία μικρού μήκους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο πρίγκιπας Χάρι κηπουρός σε ταινία μικρού μήκους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ