Μοσκοβισί: Πιθανή η αλλαγή των όρων για το ελληνικό χρέος - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Πιθανή η αλλαγή των όρων για το ελληνικό χρέος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιθανότητα να αλλάξουν οι όροι για την καλύτερη διευθέτηση του ελληνικού χρέους, άφησε ανοιχτό, ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν, Πιέρ Μοσκοβισί σε συνέντευξή που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό France24.

«Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές όσον αφορά τους όρους για το ελληνικό χρέος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μοσκοβισί, ενώ απέκλεισε για ακόμα μία φορά την πιθανότητα «κουρέματος», άποψη την οποία συμμερίζονται όπως τόνισε και αρκετοί από τους Ευρωπαίους εταίρους.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών ο Μοσκοβισί δήλωσε ότι, «οι Έλληνες ψηφοφόροι επέλεξαν συμφωνία με την Ευρώπη και τις μεταρρυθμίσεις».

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό πρόβλημα με το οποίο έχει έρθει αντιμέτωπη η ευρωπαϊκή ήπειρος, ο επίτροπος της Κομισιόν τόνισε ότι η κατανομή των προσφύγων στα κράτη μέλη είναι η πιο σωστή πολιτική που μπορεί να ακολουθήσει η Ευρώπη δηλώνοντας ότι, «η κρίση των προσφύγων απαιτεί μια ανθρωπιστική και συνολική απάντηση από την ΕΕ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ