Τα ζώδια της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς σήμερα δεν είναι μια καλή ημέρα για ρυθμίσετε επαγγελματικές υποθέσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-13 Απριλίου με την Σελήνη να δείχνει αλλαγές, ανατροπές και πιέσεις, παρά το γεγονός ότι «βάζει το χεράκι του» και ο Δίας βοηθώντας σας ίσως να βρείτε κάποιες λύσεις. Ωστόσο μην ρισκάρετε μια πολύ σοβαρή υπόθεση ή κάποια σοβαρά θέματα τα οποία έχουν σχέση με την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή ή τον γάμο σας. Ο Κρόνος στηρίζει τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, σταθεροποιεί κάποιες καταστάσεις, ευνοεί τα ταξίδια και γενικότερα δίνει μια αίσθηση ευφορίας. Για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 12 του μηνός τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, αύριο και μεθαύριο θα έχετε απρόσμενες γνωριμίες και απρόσμενες επαφές που θα είναι πολύ σημαντικές! Επίσης το θέμα γάμος ή συνεργάτες θα σας απασχολήσει άμεσα τις επόμενες ημέρες με τον Ήλιο να περνά στον Ζυγό- απέναντι από το ζώδιό σας- όπου συναντά τον Ερμή, με την ανάδρομη πορεία του οποίου μπορεί να συμβούν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη.

Ταύρος
Η σελήνη σήμερα μπορεί να είναι ευνοϊκή για εσάς τους Ταύρους, δείχνει όμως και κάποιες σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά σας! Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου ενώ αρχίζει μια περίοδος που θα σας περιμένει πολύ δουλειά, που ενδεχομένως να την είχατε αφήσει στη μέση και τώρα έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο για να ολοκληρωθεί. Η αυριανή ημέρα φέρνει απρόσμενες συναντήσεις σε οικογενειακό ή επιχειρηματικό επίπεδο γενικότερα, χωρίς βεβαίως να κάνετε υπερβολές. Η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα.

Δίδυμοι
Εσάς τους Διδύμους με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή σας απασχολούν παλιές ιστορίες είτε αισθηματικής φύσεως είτε έχουν σχέση με τα παιδιά σας, ενώ είναι ιδιαίτερα ευεργετική για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10-12 του μηνός, με απρόσμενες επαφές σήμερα και αύριο να είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για εσάς. Σήμερα ένα οικονομικό θέμα σας φορτίζει ενώ αποφύγετε τις υπερβολές σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου. Την περίοδο αυτή μπορεί να κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις και ίσως έχετε υπερβολικές αντιδράσεις! Ο Κρόνος που έχει περάσει απέναντι από το ζώδιό σας επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για εσάς τους Καρκίνους με την σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο να επηρεάζει τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, φέρνοντας εντάσεις, αλλαγές ακόμη και ανατροπές, ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, γύρω στις 6-8 Ιουλίου. Προσέχετε λοιπόν τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, τον πως συμπεριφέρεστε στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας θέματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 12-13 του μηνός. Μπορεί τις ημέρες αυτές να έχετε απρόσμενες προσφορές ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο, που ίσως όμως να μην έχουν μεγάλη διάρκεια. Οι Καρκίνοι του Ιουνίου μπορεί να δείτε ένα σχέδιό σας να πραγματοποιείται, ενώ από αύριο που ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, όπου βρίσκεται και ο ανάδρομος Ερμής, εξακολουθούν να σας απασχολούν τα σημαντικά οικογενειακά σας θέματα, ενώ πολλές φορές μετανιώνετε για κάτι ή δημιουργούνται κάποιες παρεξηγήσεις και κάποιες παρανοήσεις. Ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδό του στον χώρο που για εσάς εκπροσωπεί την υγεία και την εργασία σας, θα πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς.

Λέων
Εσάς τους Λέοντες σας περιμένει σήμερα πολύ δουλειά κυρίως με θετικά αποτελέσματα, ενώ φαίνεται ότι θα έχετε σημαντικές αλλαγές!Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 13-16 Αυγούστου με κάποια απρόσμενα γεγονότα (που είχαν αρχίσει το καλοκαίρι) να έρχονται τώρα να ολοκληρωθούν, ενώ ένταση έχετε μόνο όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.Τα οικονομικά βελτιώνονται. Ο Ήλιος (κυβερνήτης πλανήτης σας) που από αύριο περνά στον Ζυγό, μια εξαιρετική θέση, θα σας δώσει την ευκαιρία σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να σταθεροποιήσετε μια πολύ σημαντική σχέση ή συνεργασία σας. Με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχετε κάποιες διενέξεις, ή να μετανιώνετε για κάποια πράγματα που έχετε ήδη κάνει, ίσως ακόμη να συναντήσετε συγγενείς ή φίλους από το παρελθόν.

Παρθένος
Πολλές εξελίξεις θα υπάρξουν για εσάς τους Παρθένους με τον Άρη τις επόμενες ημέρες να περνά στο δικό σας ζώδιο, ενώ σήμερα με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα. Ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σας για να περάσει στον Ζυγό με την νέα θέση του να φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σας, ενώ θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα τα οποία θα σταθεροποιήσετε. Πολύ προσεκτικοί πρέπει να είστε εσείς που έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας καθώς τις επόμενες ημέρες μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις, κάποιες εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Προσέχετε την υγεία σας και τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος Αυγούστου μπορεί να δείτε ότι ένα σχέδιο το οποίο σας μοιάζει ιδανικό δεν ολοκληρώνεται αυτή τη στιγμή.

Ζυγός
Ζυγοί μου αρχίζει από αύριο ο μήνας των γενεθλίων σας με όσους έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες να είστε σε μια καλή φάση που μπορείτε να σταθεροποιήσετε την καθημερινή σας ζωή! Οι φίλοι εξακολουθούν να απασχολούν όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας ενώ απρόσμενες επαφές και απρόσμενες συναντήσεις δεν λείπουν. Ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σας ζώδιο σας καλεί να προσέχετε παρεξηγήσεις παρανοήσεις και λάθη αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Οκτωβρίου. Σήμερα ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο και σας φορτίζει. Η νέα θέση του Κρόνου σας καλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την καθημερινή σας ζωή ενώ θα πρέπει να προσέχετε θέματα εργασίας αλλά και υγείας.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς η σημερινή ημέρα δεν βοηθά τις ήρεμες ή αποδοτικές συναντήσεις με φίλους και συγγενείς, ενώ η νέα θέση του Ήλιου από αύριο στον Ζυγό σημαίνει ότι θα υπάρχει πολύ παρασκήνιο ή ότι ακόμη και εσείς μπορεί με μυστικούς τρόπους να κινήσετε κάποια νήματα που θα σταθεροποιήσουν τα οικονομικά σας σχέδια. Για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας υπάρχει μια ένταση, ενώ τις επόμενες ημέρες μπορεί να διαταραχτούν οι σχέσεις σας με τους φίλους σας ή τα πράγματα να μην είναι όπως ακριβώς τα νομίζετε. Αύριο να περιμένετε απρόσμενες επαφές και απρόσμενα γεγονότα στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας χώρο, μπορεί να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες. Όλα αυτά όμως απαιτούν προσοχή, ίσως να είναι κάπως υπερβολικά.

Τοξότης
Τοξότες μου οι πλανήτες εκπέμπουν SOS για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας με τον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο να παρουσιάζει ένταση, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας! Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου επηρεάζεστε την περίοδο αυτή από τον Ποσειδώνα ο οποίος σας δίνει λαθεμένες εικόνες που ενδεχομένως στο μέλλον να δείτε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Φροντίστε λοιπόν να μην επενδύσετε χρήματα ή φροντίστε σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας να μην σας εξαπατήσουν. Αντίθετα θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας ενώ μπορεί να δείτε και φίλους από τα παλιά. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 13-14 του μηνός αύριο και μεθαύριο θα έχετε απρόσμενες επαφές και απρόσμενες συναντήσεις που θα φέρουν νέα δεδομένα στη ζωή σας από τα οποία θα πρέπει να επωφεληθείτε. Η Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω δείχνει ότι θα υπάρξουν κάποιες εμπλοκές σε οικονομικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Παρά το γεγονός ότι η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, η σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο δείχνει κάποιες αναταράξεις, κάποιες αλλαγές για όσους έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο. Τις επόμενες ημέρες μπορεί σε οικονομικό επίπεδο να υπάρξουν απρόσμενα και σημαντικά γεγονότα, ενώ η νέα θέση του Ήλιου στον χώρο των επαγγελματικών σας δείχνει ότι ασχολείστε μεν ιδιαίτερα με την επαγγελματική σας ζωή, ο ανάδρομος όμως Ερμής στον ίδιο τομέα φέρνει καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Κινηθείτε λοιπόν πολύ προσεκτικά, παρά το γεγονός ότι τα πράγματα μπορεί να βελτιώνονται.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι ίσως σήμερα να θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, έχετε μέσα σας κάποια ερωτηματικά, κάποιες ανησυχίες για τα επαγγελματικά σας ενώ η ένταση δεν εγκαταλείπει όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Η νέα θέση του Ήλιου από αύριο στον Ζυγό είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς, ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις έστω και αν ο Ερμής είναι ανάδρομος, ενώ αν έχετε γεννηθεί 10-12 Φεβρουαρίου από αύριο θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις και απρόσμενες επαφές. Επωφεληθείτε λοιπόν και αδράξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για να κάνετε μια αλλαγή ζωής. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε ένα νέο πλάνο.

Ιχθείς
Εσάς τους Ιχθύς από αύριο σας περιμένουν απρόσμενα γεγονότα σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο εργασίας ενώ οι ημέρες αυτές είναι SOS για όσους είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας με τον Άρη από μεθαύριο να περνά στην Παρθένο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να προσέχετε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα. Η νέα θέση του Ήλιου στον Ζυγό, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή, θα σας κάνει να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά οικονομικά θέματα (κληρονομικά ή φορολογικά) στα οποία εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Βέβαια, με την πορεία του ανάδρομου Ερμή, κάποια πράγματα μπορεί να καθυστερούν όμως τελικά θα πραγματοποιηθούν.

Πηγή: astrologos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ