«Δαγκωτό» ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν στις φυλακές Διαβατών, Νιγρίτας και Γρεβενών - iefimerida.gr

«Δαγκωτό» ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν στις φυλακές Διαβατών, Νιγρίτας και Γρεβενών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των κρατουμένων στις φυλακές Διαβατών, Νιγρίτας και Γρεβενών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών.

Στα τρία παραπάνω καταστήματα κράτησης της Βόρειας Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά που κατά περίπτωση ξεπέρασαν το 85%.

Πιο ειδικά, στο 489ο ειδικό εκλογικό τμήμα όπου είχαν το δικαίωμα του εκλέγειν οι 320 εγγεγραμμένοι κρατούμενοι των φυλακών Διαβατών, ο ΣΥΡΙΖΑ άγγιξε το 85,66% των ψήφων (ήτοι 245 ψήφους), ενώ η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε ποσοστό 5,24% (15), έναντι 3,85% της Χρυσής Αυγής (11). Συνολικά ψήφισαν 294 κρατούμενοι, ενώ βρέθηκαν 286 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Ανάλογα αποτελέσματα έβγαλε η κάλπη στο 437ο ειδικό εκλογικό τμήμα, όπου ψήφισαν οι κρατούμενοι των φυλακών Νιγρίτας. Επί συνόλου 107 εγγεγραμμένων ψήφισαν 102, με το ΣΥΡΙΖΑ να αποσπά 85,15% (85 ψήφους) και η Νέα Δημοκρατία 4,95% (5), ακολουθούμενη από τη Χρυσή Αυγή με 3,96% (4).

Υψηλό ήταν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των κρατούμενων στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών, όπου από τους 122 εγγεγραμμένους ψήφισαν 119. Συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε από 99 κρατούμενους (83,2%), ενώ δεύτερο κόμμα αναδείχθηκε η Χρυσή Αυγή με 9 ψήφους (7,6%) και τρίτο η Νέα Δημοκρατία με 6 (5%).


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ φυλακές ψήφος εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ