Στο νοσοκομείο ο μπαμπάς της Μαρίας Ηλιάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο μπαμπάς της Μαρίας Ηλιάκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο πατέρας της Μαρίας Ηλιάκη, με την παρουσιάστρια να ενημερώνει τους φίλους της στα social media για το γεγονός, στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Βρίσκομαι λοιπόν πάλι στο νοσοκομείο, αυτή την φορά για τον μπαμπά μου -θα είναι περαστικό και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ευχές σας- και συνειδητοποιώ γι ακόμη μια φορά κάτι που ξεχνάμε όλοι και πρώτη πρώτη εγώ: πόσο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία κ πόσο εύκολα το ξεχνάμε αυτό», έγραψε η παρουσιάστρια και συνέχισε, λέγοντας:

«Οι απλές καθημερινές στιγμές είναι μεγάλη ευτυχία ακόμα και αν είναι λίγο δύσκολες... και όταν είμαστε δυνατοί και στα πόδια μας ξεπερνάμε τα πάντα... Ακόμα και το να παραπονιέσαι ρε παιδί μου ή ακόμα και να κλαις στην αγκαλιά κάποιου φίλου είναι 10 φορές πιο δύσκολο όταν βρίσκεσαι στο θάλαμο ενός νοσοκομείου... Μη το ξεχνάτε ποτέ αυτό».

Στο νοσοκομείο ο μπαμπάς της Μαρίας Ηλιάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στο νοσοκομείο ο μπαμπάς της Μαρίας Ηλιάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Ηλιάκη Πατέρας νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ