Θεοχαρόπουλος: Συμφωνούμε με το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της διακυβέρνησης της χώρας - iefimerida.gr

Θεοχαρόπουλος: Συμφωνούμε με το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της διακυβέρνησης της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

“Θα ασκήσουμε προγραμματική εποικοδομητική αντιπολίτευση, με στόχο να μπορέσουν να προωθηθούν δημοκρατικές αλλαγές προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας”, δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή “Ανοιχτά Μικρόφωνα” του Πρακτορείο 104,9 FM, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ.Θεοχαρόπουλος είπε, ότι για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη οι Ανεξάρτητοι Έλληνεςδεν είναι προοδευτική δύναμη, που μπορεί να συμβάλλει στο θέμα της προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας”.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε, ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός προοδευτικός μεταρρυθμιστικός πόλος της κεντροαριστεράς, της λογικής και της ευθύνης, αλλά, όπως διευκρίνισε, “η πολιτική και οργανωτική αυτονομία των κομμάτων, που συμμετέχουν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, είναι δεδομένη, επιδίωξή μας είναι να υπάρξει μετεξέλιξη, οτιδήποτε άλλο δεν είναι της παρούσης”.

Παράλληλα, ο κ.Θεοχαρόπουλος διέψευσε ότι υπήρξε οποιαδήποτε διαφοροποίηση από την κυρία Γεννηματά στο θέμα της διακυβέρνησης του τόπου. "Έχουμε ακριβώς την ίδια στάση”, είπε, ενώ έκανε γνωστό, ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον προκάτοχό του στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, κύριο Φώτη Κουβέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ