«Σταθμευμένο» αυτοκίνητο διένυσε 1.300 χιλιόμετρα ενώ ήταν σε πάρκινγκ αεροδρομίου [εικόνες] - iefimerida.gr

«Σταθμευμένο» αυτοκίνητο διένυσε 1.300 χιλιόμετρα ενώ ήταν σε πάρκινγκ αεροδρομίου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευσε στα μάτια πελάτης εταιρείας στάθμευσης οχημάτων όταν είδε ότι το πολυτελές όχημα του να είχε διανύσει 1.300 χιλιόμετρα ενώ ήταν σταθμευμένο.

Ο Phil Cockrell εμπιστεύτηκε το πολυτελές αυτοκίνητό αξίας 47.000 ευρώ σε εταιρεία φύλαξης που βρίσκεται μόλις 6,5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Gatwick στη Βρετανία για όσο καιρό θα έλειπε στο εξωτερικό. Δυο εβδομάδες μετά διαπίστωσε ότι το αμάξι του είχε διανύσει 1.300 χιλιόμετρα ενώ θα έπρεπε να είναι ακινητοποιημένο.

«Σταθμευμένο» αυτοκίνητο διένυσε 1.300 χιλιόμετρα ενώ ήταν σε πάρκινγκ αεροδρομίου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Η εταιρεία κατηγόρησε εμένα και υποστήριζε πως έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο. Εγώ όμως είχα μόλις κάνει σέρβις και ήξερα πόσα χιλιόμετρα είχε κάνει. Επικοινώνησα με την αστυνομία η οποία, μέσω του συστήματος αναγνώρισης πινακίδων και τις κάμερες ασφαλείας διαπίστωσε πως είχε όντως μετακινηθεί», περιγράφει ο Cockrell στην Daily Mail.

«Σταθμευμένο» αυτοκίνητο διένυσε 1.300 χιλιόμετρα ενώ ήταν σε πάρκινγκ αεροδρομίου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Cockrell ενημέρωσε άμεσα την εταιρεία, η οποία αρχικά υποστήριζε πως η κάμερα ασφαλείας της έδειχνε πως το αυτοκίνητο δεν είχε μετακινηθεί καθόλου τις δύο εβδομάδες που εκείνος έλειπε. Αποδείχθηκε ωστόσο πως η Mercedes είχε ταξιδέψει και μάλιστα πολύ και η εταιρεία επέμενε πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη αυτό ενώ δεσμεύτηκε να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη της.

«Σταθμευμένο» αυτοκίνητο διένυσε 1.300 χιλιόμετρα ενώ ήταν σε πάρκινγκ αεροδρομίου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ