Επεισόδιο Φαν Πέρσι με Περέιρα - «Αγαλμα» έμεινε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού [βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδιο Φαν Πέρσι με Περέιρα - «Αγαλμα» έμεινε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχισαν τα προβλήματα στη Φενέρμπαχτσε ανάμεσα στον Βίτορ Περέιρα και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Ολλανδό σταρ στην αναμέτρηση με την Μπούρσασπορ και όταν τον σήκωσε για να περάσει αλλαγή, ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να πάρει τις εντολές του.

Με το ματς να κυλά στο 1-1 και υπό το φόβο μιας νέας εντός έδρας γκέλας μετά την ήττα από την Μόλντε στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Βίτορ Περέιρα σήκωσε τον Φαν Πέρσι για να τον περάσει αλλαγή στο ματς. Ομως ο Ολλανδός επιθετικός φαίνεται πως είχε πάρει... «βαριά» το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε βασικός.

Αφού αρχικά αρνήθηκε να πάρει τις τελευταίες εντολές του Πορτογάλου πριν περάσει στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο προς τον Περέιρα.

Βέβαια τα ακόμη «καλύτερα» ήρθαν μετά το τέλος του ματς. Ο Φαν Πέρσι δεν αρνήθηκε να μιλήσει μπροστά στις κάμερες για την αντίδρασή του αναφέροντας χαρακτηριστικά «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι καθόλου χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος που ήμουν στον πάγκο. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι ικανός να παίξω 90 λεπτά. Η καλύτερη απάντησή μου είναι αυτή που έδωσα μέσα στο γήπεδο, αφού βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ