Χρυσηίδα Δημουλίδου: Εχω καταρρεύσει, δέχτηκα bullying - iefimerida.gr

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Εχω καταρρεύσει, δέχτηκα bullying

NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάρτησή της στο Facebook για την 11η Σεπτεμβρίου έκαναν την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου να διαγράψει τη σελίδα της στο κοινωνικό δίκτυο.

Σε αυτή εξέφρασε την πεποίθησή της πως η πτώση των Δίδυμων Πύργων δεν οφείλεται στα αεροπλάνα. Από εκείνη τη στιγμή, όπως τόνισε, δέχθηκε άγριο bullying από χρήστες και σελίδες του Facebook, που την γελοιοποιούσαν.

Μιλώντας στο People, ανέφερε πως όλα έχουν ξεκινήσει πριν από περίπου ένα χρόνο «από δημοσιογράφο/ συγγραφέα– που διατηρεί blog με πολλούς ακολούθους. Από εκεί και μετά, το ένα έφερε το άλλο. Οι bloggers γνωρίζονται μεταξύ τους και η κάθε ανάρτησή τους μεταδίδεται στο Internet με ταχύτητα αστραπής».

«Πολλοί σχολίαζαν το όνομά μου, χωρίς να έχουν ιδέα ποια είμαι. Και όσο περνούσαν τα χρόνια κι εγώ δεν σταματούσα τη συγγραφή και κάθε χρόνο εξέδιδα ένα νέο πολυσέλιδο βιβλίο, που γινόταν από την πρώτη εβδομάδα best seller, τόσο μεγάλωνε και ο υπόγειος, ύπουλος, ανέντιμος και, κυρίως, ανώνυμος πόλεμος που δεχόμουν. Η επιτυχία στην Ελλάδα θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα και απαγορεύεται διά ροπάλου. Επιτυχημένος και εμπορικός συγγραφέας σημαίνει αυτόματα πως δεν είναι ποιοτικός», προσθέτει.

Η συγγραφέας, ωστόσο, παραμένει δυνατή παρά τα αρνητικά σχόλια.

«Κι έχω λυγίσει, κι έχω κλάψει, κι έχω καταρρεύσει, όπως πρόσφατα με το άγριο bullying που δέχτηκα. Ε, και; Θα γίνω ακόμη πιο δυνατή. Το θέμα δεν είναι να γονατίσεις, αλλά να μπορείς να σηκωθείς πάλι όρθιος και με το κεφάλι ψηλά», επισημαίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσηίδα Δημουλίδου bullying Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ