Ποδοσφαιριστής έμεινε άυπνος για 24 ώρες - Εγινε μπαμπάς για 3η φορά και ταυτόχρονα σκόραρε - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής έμεινε άυπνος για 24 ώρες - Εγινε μπαμπάς για 3η φορά και ταυτόχρονα σκόραρε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ράσελ Μάρτιν έζησε το πιο περιπετειώδες και ταυτόχρονα όμορφο Σαββατοκύριακο της ζωής του. Ο άσος της Νόριτς σκόραρε απέναντι στη Λίβερπουλ χαρίζοντας το βαθμό στην ομάδα του όμως χρειάστηκε να μείνει σχεδόν άυπνος για περισσότερες από 24 ώρες αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το 3ο τους παιδί.

Ολα έμοιαζαν απλά καθιερωμένα όταν το πρωινό του Σαββάτου, η αποστολή της Νόριτς συγκεντρώθηκε στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να αναχωρήσει για αεροδρόμιο του Λονδίνου με προορισμό το Λίβερπουλ όπου το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο αρχηγός της Νόριτς, Ράσελ Μάρτιν είχε την τελευταία επικοινωνία με την έγκυο σύζυγό του, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο όμως με την άφιξη της αποστολής στην πόλη του Λίβερπουλ, άρχισε το... τρέξιμο.

Στις 9 το βράδυ, η σύζυγός του τού ανακοίνωσε πως είχαν αρχίσει οι πόνοι ενώ τρεις ώρες μετά τον κάλεσε για να τον ενημερώσει πως τη μεταφέρουν στο μαιευτήριο γιατί είχε έρθει η ώρα να γεννήσει. Την ίδια στιγμή, ο Ράσελ ζήτησε άδεια από το σύλλογο να αναχωρήσει με νοικιασμένο αυτοκίνητο οδικώς για το Λονδίνο και μαζί του έφυγε και άνθρωπος της διοίκησης, προκειμένου να μην ταξιδεύει μόνος του.

Εφτασε στην ανατολική Αγγλία στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής και κατευθύνθηκε αμέσως για το νοσοκομείο όπου πέντε ώρες μετά η Τζάσμιν Μάρτιν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής βρισκόταν ήδη στο αεροπλάνο της επιστροφής για το Λίβερπουλ αφού σε λιγότερο από 7 ώρες θα γινόταν η σέντρα του αγώνα στο «Ανφιλντ». Ο Μάρτιν ζήτησε από τον προπονητή του να αγωνιστεί βασικός και να μην αλλάξουν τα πλάνα του. Παρά την κούραση και την αυπνία, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Νόριτς και μάλιστα αυτός που σκόραρε στο 2ο ημίχρονο διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 για τα «καναρίνια». Ο πανηγυρισμός του μάλιστα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός από αυτόν που καθιέρωσε ο Βραζιλιάνος Μπεμπέτο στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρασελ μαρτιν Νόριτς παιδί γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ