Γκασόλ στα 35 του: Δεν σταματάω, θα παίξω και στους Ολυμπιακούς Αγώνες - iefimerida.gr

Γκασόλ στα 35 του: Δεν σταματάω, θα παίξω και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δήλωση του, ο σπουδαίος Ισπανός Πάου Γκασόλ στα 35 του ξεκαθάρισε πως δεν σταματάει από την εθνική Ισπανίας, τονίζοντας πως θα δώσει το "παρών" και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Ρίο της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Δεν σταματάω από την εθνική Ισπανίας. Θα δώσω το "παρών" και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία. Στόχος μας να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο και σε αυτή τη διοργάνωση».

Και συνέχισε: «Σε αυτό το τουρνουά δεν ήμασταν φαβορί να κατακτήσουμε το τρόπαιο, αλλά τα καταφέραμε. Νομίζω πως η διαφορά σε σχέση με πέρσι στο Μουντομπάσκετ (η Ισπανία έμεινε εκτός τετράδας) ήταν πως φέτος ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Δουλέψαμε καλά μαζί και ήμασταν περισσότερο ομαδικοί στο παιχνίδι μας. Ήταν μεγάλη η νίκη μας στον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία, αλλά και η Λιθουανία στον τελικό πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Δείξαμε χαρακτήρα».

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016, αναμένεται να είναι το κύκνειο άσμα για μία χρυσή φουρνιά παικτών της εθνικής Ισπανίας, όπως για τους Πάου Γκασόλ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Φελίπε Ρέγιες και Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν (οι τρεις πρώτοι θα είναι τότε 36 και ο τελευταίους 35), οι οποίοι έδωσαν τίτλους και μετάλλια στην πατρίδα τους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ