Πάγκαλος: Απόψε ο λαός ψήφισε πολιτική αστάθεια – Τι είπε για το μουστάκι του Μεϊμαράκη - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Απόψε ο λαός ψήφισε πολιτική αστάθεια – Τι είπε για το μουστάκι του Μεϊμαράκη

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Θόδωρος Πάγκαλος το αποτέλεσμα των εκλογών όπως προδιαγράφεται από τα πρώτα αποτελέσματα και δείχνουν ευρεία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Απόψε ο λαός ψήφισε πολιτική αστάθεια» σχολίασε ο πρώην υπουργός, σχολιάζοντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τα exit polls και τις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Εσπευσε μάλιστα να σχολιάσει και επικοινωνιακά τους αρχηγούς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ: «Ο κ. Μεϊμαράκης ήταν μεσόκοπος με μουστάκι και ο άλλος νεαρός με χαμόγελο που τον βασάνισε η κακιά Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο κ. Πάγκαλος είπε πως «απόψε σε όλες τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα του κόσμου αυτοί που θα βγουν να μιλήσουν θα πουν 'οι Έλληνες είναι τρελοί' και θα έχουν δίκιο γιατί το κόμμα που κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές αποφάσισε και πήγε σε νέες εκλογές».

Κατέληξε δε λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εφαρμόσει το πρόγραμμα» εκτιμώντας ότι «μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν δεκάδες στελέχη που είναι εναντίον του μνημονίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Θόδωρος Πάγκαλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ