Eurobasket 2015: Τρίτη η Γαλλία με νίκη επί της Σερβίας στον μικρό τελικό - iefimerida.gr

Eurobasket 2015: Τρίτη η Γαλλία με νίκη επί της Σερβίας στον μικρό τελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κορυφαίο τον Ντε Κολό το τρίτο της σερί μετάλλιο σε Eurobasket κατέκτησε σήμερα η Γαλλία, καθώς μετά το ασημένιο το 2011, το χρυσό το 2013, κατέκτησε το χάλκινο το 2015, επικρατώντας 81-68 της Σερβίας στο μικρό τελικό στο Eurobasket 2015.

Πρώτος σκόρερ για τους «τρικολόρ» ήταν ο Νάντο Ντε Κολό με 20 πόντους, με τον Ρούντι Γκομπέρ να ήταν… δεινόσαυρος στη ρακέτα με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ. Επίσης, ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της Γαλλίας έκανε ο Εβάν Φουρνιέ με 15 πόντους. Από τους «Πλάβι» κορυφαίος ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 14 πόντους, με τους Μπιέλιτσα και Ραντούλιτσα να είχαν 12 και 11 πόντους αντίστοιχα. Τα καλάθια… έσπασε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είχε μόλις 3 πόντους με 3/3 βολές, καθώς σούταρε με 0/3 δίποντα και 0/6 τρίποντα.

Mετά το τέλος του αγώνα, οι Πάρκερ και Μπατούμ ανακοίνωσαν ότι συνεχίζουν να αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία Σερβία EUROBASKET 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ