Πυροβόλησε την αδελφή του επειδή δεν έσβηνε τα φώτα! - iefimerida.gr

Πυροβόλησε την αδελφή του επειδή δεν έσβηνε τα φώτα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο περιστατικό συνέβη χτες στη Ρόδο, όταν ο γιος μιας οικογένειας πυροβόλησε την αδερφή του με αεροβόλο επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έκλεινε τα φώτα με αποτέλεσμα να φουσκώνει ο λογαριασμός του ρεύματος.

Ο θύτης είναι τοξικομανής και σύμφωνα με τις μαρτυρίες βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ. Πρώτα προπηλάκισε τη μητέρα του κι έπειτα πήρε ένα αεροβόλο όπλο και πυροβόλησε την αδερφή του η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς για την 30χρονη κοπέλα, ο αδερφός της δεν την τραυμάτισε σοβαρά και έτσι δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 34χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φωτό είναι αρχείου και σε καμία περίπτωση δεν απεικονίζει το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης. Ευχαριστούμε τον SmTakis για την παρατήρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ